Hensynet til den enkelte spillers niveau og ambitioner i fodbold vægtes højt - og hos os har vi egen hal, udendørs træningsbaner samt en minikunststofbane med bander og ikke mindst projektører, så der kan spilles døgnet rundt. Foruden at udvikle sig som fodboldspiller, især teknisk og taktisk, så handler det også om at lære at tage ansvar, at være holdspiller og en god kammerat.Plads til dig!

Linjen med plads til alle piger, der elsker legen med bolden. Vi er stolte af vores sort-grønne trøjer og vi har altid et af de sejeste kampråb.

Rammer

Vi træner min. to gange om ugen sammen. Derudover har du mulighed for yderligere træning i Årslev Boldklub - fem minutters gang fra efterskolen. Fodbold styrker fællesskabet på vores efterskole, og også i faget fodbold vægter vi de fælles oplevelser.

Oplevelser!

Vi deltager i flere turneringer - blandt andet med de andre efterskoler på Fyn, hvor vi stiller med et 11- og 7-mandshold for drengene samt et 7-mandshold for pigerne. Vi deltager i Efterskolernes Turnering med pige- og drengehold. Vi tager også på andre ture så som til bl.a. Volkspark Stadion i Hamburg.