Spil CS som en pro! Når du vælger Esportslinjen på Midtfyns Efterskole, får du selvfølgelig en masse timers nørderi bag skærmen – men du bliver også en del af et fællesskab fyldt med holdånd, begejstring og kampgejst.

Hos os er Esport nemlig mere end headshots og hurtige point. Her kommer du til at lære, hvad det vil sige at være en teamplayer og indgå i et fællesskab, hvor man hjælper og udvikler hinanden.

Strategi, holddynamik og fysisk træning

Esport er en krævende sport. Her stilles både store krav til din mentalitet og din fysik. Derfor indgår fysisk træning også i undervisningen, så du kommer op af computerstolen og får sved på panden.

Undervisningen er desuden sprængfyldt med hjernegymnastik af den hårdeste slags, hvor du skal kaste dig ud i spilanalyse, diskutere spiltaktik og fintune din timing. Du lærer også en masse om holddynamik, så du og dit hold kan samarbejde – selv i pressede situationer.Deltag i esportskonkurrencer

Det er noget helt særligt at deltage i konkurrencer med dit hold – her får I nemlig får alvor mulighed for at vise alt det, I har lært; og for at fejre sejren eller tackle nederlaget sammen.

I løbet af skoleåret får du mulighed for at deltage i esportskonkurrencer, imens hele skolen – og måske også forældrene derhjemme – ser med og hepper hele vejen.

 

 

Tag en hjælpetræneruddannelse

Drømmer du om en fremtid som CS-træner? Som noget unikt tilbyder vi, at du kan tage en hjælpetræneruddannelse i samarbejde med DGI. Her lærer du, hvordan du får et hold til at fungere og får kompetencer med hjem, som du kan bruge, hvis du vil fortsætte med esporten, efter skoleåret er slut.

Esportslinjen har desuden et samarbejde med den lokale computerforretning Gorilla Gaming, som sælger genanvendt elektronik.