Lærerne på adventure - er ikke helt normale. Vi er friske, klar på at have det sjovt og parate til at hjælpe dig med at få et superfedt skoleår med adventure. Vi er selvfølgelig lidt nørdede med nedenstående discipliner, og det er rigtig vigtigt for at vi kan give jer et fedt år.

I løbet af året er der flere højdepunkter. Vi deltager i flere konkurrencer. Det kan for eksempel være mountainrace som DM for efterskoler, DM for efterskoler i kajakpolo, adventure race, marathonløb eller halvmarathon m. m. Desuden tager vi på ture, hvor vi overnatter og laver mad i det fri.Fysik

Er din fysik er god? Vil du arbejde for den? Vil du have mentalt overskud til at lære nyt og have det sjovt? For at flytte fysiske og psykiske grænser, skal man have en god fysisk form - det får du på ADVENTURE på Midtfyns Efterskole.

Disciplin

Mountainbike, kajak og klatring - er de aktiviteter, vi bruger mest tid på. Vi lærer dig forskellige teknikker på en sjov og tryg måde - du får færdigheder du kan bruge igen og igen.

Teamwork

Du skal lære at samarbejde og kommunikere - også i pressede situationer. Du vil gennemgå forskellige samarbejdsøvelser, som vil åbne dine øjne for det fede fællesskab.