Glæde og lyst til musik er vores omdrejningspunkt på musiklinjen.

Du skal åbent, ærligt og engageret have lyst til at lade dig udfordre i et lille, men forpligtende musikalsk fællesskab. Man skal ikke nødvendigvis kunne spille eller synge i forvejen - men det kan godt være en fordel. Du skal derimod være indstillet på at arbejde seriøst med musikken og eksempelvis øve dig i din fritid.

Sammenspil, instrument- & sang og kultur- & historie er nøgleord i musikundervisningen og derfor noget, du godt kan forvente at komme i berøring med i løbet af året.Sammenspil

Det mest gennemgående og bærende element i løbet af skoleåret. Vi sætter her fokus på samarbejde, synergi, dynamik, performance m.m. Alt sammen noget vi afprøver i form af koncerter i forskellige sammenhænge.

Instrument og sang

Guitar, bas, klaver og trommer kan der som udgangs-punkt prøves kræfter med i mindre forløb. Vi prøver sammen at skrive en sang helt fra bunden. Vi laver en melodi, sætter akkorder til og skriver en tekst, der passer ind.

Kultur og Historie

Vi kigger eksempelvis lidt nærmere på forskellige genrer og deres oprindelse, vi snakker musikkultur i stort og småt og sætter forskellige grupper og kunstnere og deres aftryk under loop.